Att samarbeta med stenar

För ett tag sen fick jag healing av en tjej för första gången. En spännande upplevelse. Vi pratade en hel del om att jag är så mottaglig för andras energier. Och det blir jobbigt för mig att inte riktigt veta om det är jag som mår dåligt eller om det är någon annan runt mig som jag känner av. Hon tyckte då att jag skulle köpa karneol för att skydda mig mot andras dåliga energier. Jag är inte så hemma på stenar så jag visste inte hur den såg ut eller vad den stod för.
 
Hon tog fram en ask med olika stenar och frågade om jag visste hur man gjorde när man valde sten. Jag sa nej, det visste jag inte. Hon berättade då att det inte var så "bara" att köpa stenar utan att man först skulle fråga stenen om den ville samarbeta. Hon instruerade mig att jag skulle ta stenen i handen, blunda och sen fråga stenen om den ville samarbeta. Hon gav mig en turkos sten och bad mig fråga. Jag gjorde som hon sa, några sekunder senare kändes det som att jag tippade bakåt. Jag talade om det och hon sa att då skulle jag inte köpa den stenen. Hon gav mig en brunaktig sten och sa att jag skulle göra på samma sätt med den. Jag gjorde så och då kändes det som om jag tippade framåt. Då sa hon att det var rätt sten för mig. Stenen var just karneol! Precis som hon sa jag skulle köpa för beskydd :)
 
Så nu vet jag att man ska ha känslan av att tippa framåt när man väljer rätt sten.
 
KARNEOL
 
Nu har jag köpt 4 stycken sådana stenar. Tipset var att jag skulle ha en i varje BH-kupa på dagarna. Det hade hon ;)
 
Fakta om karneol: Karneol skyddar mot avundsjuka, rädsla och hat och hjälper oss att släppa sorg och ledsamheter. Den hjälper oss att se sambandet mellan känslomässiga tillstånd och vårt inre jag. Budskapet den bär är att eftersom du är kärlek finns det inget annat att göra för dig än dela med dig av den kärleken.
 
Källa: www.kristallrummet.se 

RSS 2.0