Nu är det ni som tar mig härifrån!

Alla mår vi dåligt ibland, livet har sina upp- och nedgångar. Själv kan jag tycka att mitt liv har burit på extremt stora motgångar. Ibland undrar jag hur jag ska orka.
 
Hur orkar man?
 
Hur många gånger har jag inte skrikit rakt ut i tomma intet att jag gjort ett stort misstag när jag skrev min livsplan? Kan nån hjälpa mig? Jag har tagit mig vatten över huvudet här! JAG VILL ÅNGRA MIG! HJÄLP!
Låt mig få dö nu så att jag får komma hem!! Hem till kärleken och tryggheten! Och om det inte är möjligt, kan någon på Andra Sidan skriva en anteckning åt mig som jag får den dagen jag återvänder. En anteckning där det står med stora bokstäver: EMMA, KOM IHÅG NU ATT DU ALDRIG NÅGONSIN MER VILL TILLBAKA TILL DEN AVSKYVÄRDA PLANETEN JORDEN. NÅGONSIN!!!
 
Men när jag lugnat mig inser jag att jag faktiskt har valt detta själv, av en Gudomlig men ack så outgrundlig anledning. Att jag har läxor att lära.
 
Och hur mycket jag än gapar kommer ingen andlig varelse och tar mig härifrån så fort jag känner mig ynklig och eländig.
 
Kanhända att jag avskyr dessa "läxor". Men i efterhand är jag alltid tacksam. Jag blir starkare och starkare efter varje motgång. Det ÄR positivt!
 
Det gäller bara att fortsätta kämpa här på planeten Jordens "slagfält", och att inte ge upp. Även när det är som allra svartast.
 
Kärleken segrar till sist <3
 
 
 
 

Bön

Gud, ge mig kraft att acceptera det jag inte
kan förändra, mod till att förändra de saker
jag kan, och visdom nog att förstå skillnaden
mellan de två.
 
Amen

Meditation 12-12-13

Ända sedan gårdagens healingupplevelser har jag tänkt mycket på den nya tiden som väntar oss alla här på Jorden. Jag känner tillit till att vi går en ljus framtid till mötes. Alldeles nyss fick jag en stark känsla av att jag borde meditera.

Och vilken meditation jag upplevde! Den slår allt jag hittills varit med om i meditationsväg!

Jag slöt ögonen och kände lugnet sprida sig i kroppen. Jag såg mig själv klädd i en vit klänning och till min stora förvåning hade jag stora vita änglavingar på min rygg. Jag sträckte ut armarna och vände handflatorna uppåt. Då slår eldslågor upp, en i varje handflata. Rakt framför mig står en ängel, även hon klädd i vitt med stora vita vingar. Jag och ängeln stod i mörker. Men jag upplevde inte mörkret som hotfullt, tvärtom, det kändes väldigt tryggt och fridfullt. Då hör jag en röst som sjunger:" O holy night" , inte hela sången utan bara den meningen. Strax efter det hör jag:" heavenley peace". Sen hör jag en hel änglakör nynna på "Stilla natt, heliga natt". Jag ser dom inte i mörkret, men bara att höra dessa överjordiska stämmor gör att mitt hjärta nästan spricker av kärlek. Några sekunder senare hör jag en androgyn röst säga:" Kristus till jorden är kommen", och då visste jag att Jesus är här! Jag grät av tacksamhet. Jag bad om ljus och kärlek till Jordens barn. Sen blev allt tyst och jag kom tillbaka. Mitt ansikte var vått av tårar och jag kände glädje och hopp! Hopp om en ljus framtid. Jag slutade inte gråta förrän ca 40 minuter efter meditationens slut. Det gick inte att hejda, men sen kände jag mig tre kilo lättare :-)

Jag mejlade min upplevelse till Kristina Åslund och jag fick detta svar:

Tack för att du delade detta med mig. Håller du inte på med healing så ska du absolut börja. Kanske du varit med på Jesu tid, så ni har en energi till varandra.

Kram


Gårdagens distanshealing 12-12-12

Jag deltog i Kristina Åslunds distanshealing igår. Hon hade fått en kanalisering/uppenbarelse från sin Mästare Sananda-Jesus som hon ville dela med sig av. Vi som var med skulle fokusera på att få ut allt gammalt, såsom tankar som binder oss, som inte är av godo. Vi skulle lämna alla oförrätter, förlåta och gå vidare. Detta skulle hjälpa oss i vår uppstigningsprocess när vi går över till högre dimensioner. Vi skulle bestämma oss för att leva på ett nytt sätt, i ett enormt fält av kärlek som inte har några gränser för överflöd, kärlek och medkänsla för oss själva och andra människor.

Min upplevelse under healingen:

Jag upplevde först ett slags tryck över bröstet. Sen svävade jag fritt i universum bland stjärnorna och månen. Jag såg Jesus ansikte och sedan såg jag namnet Raphael i skrift. Ett grönt ljus lindade sig runt min bröstkorg. Efter det upplevde jag en värmeökning i bröstet som sedan spred sig till magen. Trycket över bröstet kom och gick. En kyla spred sig från fötterna upp till knäna. Det kändes som att någon vidrörde min högra vrist strax innan och det stacks lite i min högra fot. Till och från kände jag aktivitet mellan mina ögon, tredje ögat. Vid slutet blev min högra hand kall och det pirrade i båda händerna, mest i handflatorna.

Kristinas svar:

Trycket över bröstet kände du för att den Guddomliga Kärleken - Jesus öppnade upp ditt hjärta för att du lättare ska känna och ge kärlek i den tid vi nu går in i. Raphael kom med helande till dig, den gröna färgen står för helande. Känns som om du har en relation till din barndom som behöver helas, därför värmen över magen. Magen är ett bälte för våra barndomsupplevelser. Du ska öppna upp för det tredje ögat, din medialitet. Ge dig själv kärlek och Älska dig själv!

Kram


Witches Calendar 2013

Äntligen har min kalender för 2013 kommit!


Lucia

Hoppas ni alla får en riktigt mysig lucia :-)

Emma


2012-12-21, Jordens undergång eller andlig förvandling?

"Mayakalendern är ett system av flera enskilda kalendrar som användes av Mayafolken i det förcolumbianska Mellanamerika. De olika kalendrarna var ett uttryck för mayakulturens intresse för astronomi och tiden. Den anknyter till astronomiska observationer av solår, månår och Venus synodiska perioder. Andra matematiskt väl definierade tidsperioder hade rituella ändamål utan synbar anknytning till kända naturcykler. Sin matematik baserade mayaindianerna på talet 20. Många matematiker har fascinerats av mayaindianernas matematiska system."
 
Mayansk tideräkning blev därmed en komplicerad historia genom att de olika kalendrarna kunde synkroniseras och låsas mot varandra på flera sätt, så att kombinationerna gav upphov till andra längre tidscykler. Huvuddragen av mayas kalender baseras på ett system som varit i allmänt bruk i området från 600-talet f.kr. Det har flera karakteristiska detaljer gemensamma med tidigare mellanamerikanska civilisationer, såsom zapoteker, olmeker, mixteker och senare också aztekerna. Fastän den mesoamerikanska kalendern inte skapades av Maya har deras utveckling och förfinande av den gjort den till den mest sofistikerade av dåtida kalendrar."
 
 
Detalj från en stele från La Mojarra
från 100-talet. Kolumnen till vänster
visar i Långa Räkningens glyfer datumet
8.5.16.9.7 eller år 156 v.t (vår tideräkning,
efter kristus.) De två höga kolumnerna är en
trolig mellanform av olmekskrift och
mayaskrift.
 
Stele är en rest sten, ofta dekorerad med bilder,
reliefer, inskriptioner eller ornamentik.
 
Glyf är en teckenbild, den synliga eller
bildmässiga framställningen av ett tecken.
Bilden visar en Maya glyf för dag 10 enligt
mayakalendern.
 

"Somliga hävdar att katastrofala eller omvälvande händelser kommer att inträffa under år 2012. Dessa förutsägelser bygger främst på vad som hävdas vara slutdatum för mayakalenderns så kallade "Långa Räkningen" som utges för att vara i 5125 år och avslutas vid vintersolståndet 2012."
 
"En New Age-tolkning av denna övergång antar att planeten Jorden och dess invånare, vid denna tid, kan genomgå en positiv fysisk eller andlig förvandling, och att 2012 kan bli början på en ny era. Omvänt tror vissa att datumet 21 december 2012 markerar början på en apokalyps (uppenbarelse)."
 

Så, har vi jordens undergång att vänta eller en andlig förvandling?
 
Jag tror på det senare alternativet. Jag tror på att vi kommer att nå en högre medvetenhet här på jorden. Vi går mot stora energiförändringar nu och det innebär ljusare tider för oss. Väldigt positivt.
 
Jag ser verkligen fram emot år 2013
 

Emma
 
Källa: Wikipedia.org
 

Varsel

Tidigare i höstas hade jag en varseldröm. Jag visste att det var en sådan eftersom jag haft sådana tidigare och kunde relatera till det mönstret. Däremot visste jag ej vad som skulle hända och jag visste ej när. Nu vet jag.
 
Varseldrömmen: Mamma hade lovat att skjutsa mig till jobbet men hon var sen. Eftersom jag snart skulle börja kände jag mig stressad och ringde henne. Hon lät förvånad och sa att vi inte hade bestämt att hon skulle göra det och nu hade hon druckit en cider och kunde inte köra bil. Jag blir irriterad. Sen blir jag ännu mer stressad och känner ångesten komma krypande. Jag tittar på klockan. Inser att jag inte kommer hinna i tid även om jag springer hela vägen till akutmottagningen (där jag jobbar). Men jag har inget val. Jag kastar på mig ytterkläderna och sliter åt mig mobilen som ligger på hallbänken. Då ser jag att jag fått ett sms från ett okänt nummer. Det står: "Än värre det som komma skall. Ring 112".
 
När jag läst texten vaknar jag med hjärtklappning och undrar vad framtiden ska bära med sig.
 
Bara ett par dagar senare loggar jag in på facebook och den första bilden jag ser är en stor gul skylt med svart text som en vän lagt upp. Överst på skylten står det: " Lilla Emma". Under det står det: "vattenskyddsområde". Längst ner står det: "Vid olycka ring 112".
Jag ryser i hela kroppen och känner att detta oxå är ett varsel. Den bilden la jag upp i gruppen "Drömmar och upplevelser, dela med dig". Där jag oxå skrev om mina varsel. En person kommenterade bilden och tyckte att jag skulle se upp utifall en kommande vattenläcka var att vänta. Jag lade ingen vikt vid det. Då.
 
För ett par veckor sedan började min pappa klaga på besvär med magen. Han drar på det en vecka och när det inte blir bättre ringer han vårdcentralen. Dom säger att det är magsjuka och att det är normalt att ha det i två veckor!? Han ska avvakta. Pappa är en tålig person som inte klagar i första taget, han gör som dom säger. Efter ytterligare tre dagar ringer han igen. Buksmärtan och febern är ännu kvar. Han känner att det är något som inte stämmer. Så efter ca två veckor får han en tid på vårdcentralen. Därifrån blir det genast en remiss till akuten då blodvärdena ej var bra. På akuten konstateras att han har gått runt med en en inflammerad blindtarm som dessutom hunnit spricka! Minst 3 dl var har nu tappats ut! Han kunde ha dött.
 
Ovanstående berättelse var det jag blev varslad om i drömmen. Hur mycket jag än skyndade mig (till akuten) skulle det vara försent. Pappas blindtarm hann spricka pga att det tog för lång tid innan han fick vård. Lägg till texten i smset på det!  Jag borde ha ingripit tidigare. Men det gjorde jag inte därför att jag inte såg varningen i varslet.
 
Dagen efter att pappa åkt in på akuten berättar mamma att det blivit en stor vattenläcka i byn där dom bor. Så vattnet är avstängt tills dom lokaliserat den. Dagen efter det åker hon hem och upptäcker flera gubbar som går runt på deras gård. Den stora vattenläckan är lokaliserad där! Vem vet hur länge dom blir utan vatten. Det måste grävas 2 meter ner i marken. Och om läckan visar sig komma från deras rör får dom betala hela kalaset, vilket kommer att bli dyrt!!
 
Så, ja! Nog fick jag ett varsel om det med.
 
Jag har nu bett om att om jag ska få varsel i framtiden vill jag att de blir tydligare och ger mig större förståelse för vad som komma skall, så att jag kan ingripa i tid. Annars känns dessa varsel rätt meningslösa för min del!
 
//Emma

Frånvarande

Jag har varit frånvarande en period, lagt min andliga utveckling åt sidan. Jag har haft så mycket i mitt jordiska liv så jag har inte haft tiden som krävs. Men nu känner jag att det håller på att lugna ner sig igen, jag börjar landa. Så snart kommer jag att skriva här i bloggen igen. Jag ser fram emot det <3

RSS 2.0