Trollslända

När jag gjorde en meditationsövning tidigare kom en blå och grön trollslända och hämtade mig. Jag tog tag i den och den flög mig uppåt ända tills vi nådde rymden, då försvann den och jag svävade iväg av mig själv. 

Trollslända: Du har en stor andlig gåva - använd den. Min gåva till dig är att ha en stark intution. 

Grönt: Färgen för nervsystemet, och speciellt bra för muskelkramper. Den är lugnande. Naturens färg. 

Blått: den helande strålen. Det är färgen som alltid syns vid en healingprocess. Den lugnar både de positiva och negativa elektromagnetiska länkarna runt kroppen. Utmärkt för att bekämpa epilepsi, depression, feber och inflammation. Det är den absolut bästa healingstrålen. Den lindrar alla besvär.

Stämmer bra på mig just nu. Jag har en andlig gåva, behöver dock använda den mer! Jag har förmodligen problem från nervsystemet och jag har en depression. 

Tack för infon trollsländan <3



Sinnets magi

Jag läser just nu en bok som heter Sinnets Magi, skriven av Betty Shine. I den finns många övningar som utvecklar fantasin och tankekraften baserade på Bettys egna metoder och erfarenheter. 
 
Igår kväll gjorde jag en som handlar om att man ska tänka sig att man har en ljus gloria ovanför huvudet och hålla kvar den där en stund för att sedan få glorian att expandera sig över hela rummet. Jag har gjort övningen ett par gånger tidigare. Men igår kväll när jag expanderat min gloria framträdde helt plötsligt en äldre indianman med mohikanfrisyr. Han hade örnnäsa, såg bestämd/barsk ut och hade målningar i ansiktet...de såg ut som symboler. Han sa något på ett språk jag inte förstod. Sen försvann han. 
 
I nästa stund ser jag att han räcker fram sin hand mot mig. En stor och grov hand. I den låg en gnistrande vit kristall som omgavs av ett bländande ljus. Jag fick till mig "healingkristall". Jag hörde även en röst som sa: "Du måste visa mig trafiken".
 
Jag tog kristallen och tryckte den mot mitt hjärta, det bländande vita ljuset spred sig runt hela min kropp. Väldigt lugnt och fridfullt. 
 
En bit av en sång spelades upp i mitt huvud, en sång jag ej hört på massor av år: "Graduation (Friends Forever) av artisten Vitamin C. 
 
"As we go on we remember, all the things we had together,
 And as our lives change, from whatever...we will still be friends forever.
....I keep thinking that it is not goodbye, keep on thinking it is a time to fly"
 
Efter en stund smälte kristallen in i mitt bröst. Jag blev ett med den. Jag andades in ljuset en stund och avslutade sedan övningen när det kändes som att jag var klar.
 
Det var en väldigt intensiv och tydlig upplevelse! Längesen nu jag var med om något liknande. 
 
 
 
 

RSS 2.0