Ett positivt budskap

Häromnatten drömde jag att en person (okänd för mig) talade om för mig att i natt ska vi ställa om klockan, nu går vi mot ljusare tider.

Äntligen!, tänkte jag. Glädjen spred sig i min kropp. Men i nästa sekund tvekade jag. Redan? Är det inte lite för tidigt för det?

Nej, sa personen. Från och med i natt.

När jag vaknade förstod jag vilket positivt budskap detta var. Från och med nu går vi mot ljusare tider <3


Illusion och Tolerans

För ett par dagar sen fick jag till mig svaret på en fråga jag ställt nån dag innan. Jag befann mig då i en jobbig situation i livet och önskade vägledning. Jag bad änglarna om hjälp att komma till insikt. 
 
Det första ord jag såg var : Illusion. sen förstod jag bara att alla människor på jorden lever sin illusion. Ingen annans illusion är mer sann än någon annans. Min är verklighet för mig och din är verklighet för dig. 
 
Sen fick jag ordet: Tolerans. 
 
Och nu förstår jag att det är den läxan jag ska lära mig nu. Att visa tolerans mot andra människor trots att vi har olika uppfattningar/upplevelser om saker och ting. Att alltid komma ihåg att ALLA LEVER SIN ILLUSION!
 
Jag är så tacksam för att änglarna visade mig detta så tydligt. Jag fick rysningar när jag förstod.
 
Så sant!
 
Strax efteråt drog jag ett änglakort åt mig själv, detta kort kom då upp:
 
Divine Guidence. Trust and follow your intuition. It is God and the angels speaking to you. You are being Divinely guided right now. The gut feelings you have, the knowingness, the visions, or the inner voice are all trying to tell you something, and it is very importent that you trust and follow this guidence. 
 
Häftigt
 
Tack!

RSS 2.0