Kristallrening

Idag renade jag mina kristaller och stenar. 

Var och en höll jag först under rinnande vatten och sen tände jag ett vitt stearinljus och ställde kristaller och stenar runt det tills det brunnit ut. 

Nu är dom renade och laddade med kraft och energi :-)

När jag höll min ametiststav under vattenstrålen tappade jag nästan balansen! Starka energier där! Lite yr och svajig blev jag. Jag kände även liknande fast inte lika starkt när jag höll mina karneolstenar i vattnet. 

Balsicum

Under meditationen nyss frågade jag vad min skyddsängel hette. Och vilken färg han/hon hade på
kläderna. 

Direkt hörde jag en röst som sa: Balsicum. (Vet ej om det ska stavas med c eller k, jag väljer c).

Sen såg jag pappas ena gummistövel, den är orange.   

Så min skyddsängel heter förmodligen Balsicum och har orange färg på kläderna. 

Häftigt :-)

Jag googlade Balsicum, det enda jag hittade var att det kan
betyda basilika?

Jag skrev in namnet i Google translate på hitta språk. Det är lettiska och betyder: "genomgår underhåll".  

Det roligaste var att denna text dök upp under:  "Ett nytt flöde av stöd kommer till dig just nu. Be änglarna hjälpa dig att släppa rädslan av brist så att du kan njuta av ökat överflöd".
 




Änglar

Jag gjorde ljuskroppsmeditationen nyss. Jag bad ljusvarelserna att träda fram. Då fick jag en syn. Jag såg min blivande meditationshörna med min Buddha väggbonad. Men i synen fanns det tre rader med små änglar/änglaansikten under väggbonaden.
 
Undrar om det betyder att änglarna är med mig när jag mediterar?
 
Eller att dom kanske kommer att träda fram så småningom....

Kristus Healing

Nyss fick jag Kristushealing. Av  Kristina Åslund. 

Kristushealing är en otroligt kärleksfull healing som kommer från Kristus. Den är upplyftande, trygg och kärleksfull och har en stark energi. Den går på djupet in i kropp och själ. 

Man kan känna sig upprymd efteråt och olika känslor kan komma upp till ytan. 

Personligen kände jag glädje och upprymdhet under healingen. Jag kände även hur det arbetade i mina handflator rätt rejält. Mycket energier där! 

Ljusvarelse

När jag gjorde ljuskroppsmeditationen sist uppenbarade sig en ljusvarelse som strålade av vitt ljus. Han visade mig en vit sten, väldigt nära mig. Han drog sedan med fingret fram och tillbaka över stenen och då målades den ljusblå/turkos.

Undrar vad det kan betyda?

Jag blev iallafall väldigt glad över upplevelsen :-)



Utrensning

Jag hade rätt i mina misstankar om att min plötsliga "förkylning" var en utrensning. Jag har inga av symptomen kvar :)
 
Jag frågade även Anna-Lena om detta och så här svarade hon:
 

"Ja det kan mycket väl sätta igång en utrensning, jag kände det själv igår. Då kommer du ha ett bättre energiflöde framöver".
 
Även andra personer i gruppen upplevde olika influensasymptom dagen efter initieringen. Dessa hade oxå gått över efter en dag.
 
 

Andra Initieringen

Igår kväll fick jag den andra initieringen i kursen om ljuskroppen. Den initieringen hjälper mig att öka energin i ljuskroppen för att komma i kontakt med samlad kunskap från tidigare liv och den kollektiva samlade kunskapen. 
 
Anna-Lena återknöt kontakten med ljusnätverket och använde en annan symbol från geometrin, den liggande åttan, när hon kallade tillbaka den gamla kunskapen som finns i ljuskroppen. 
 
Denna gång kände jag glädje och lycka. Och jag sov som en död hela natten. Men denna gång var jag inte trött när jag vaknade som vid första initieringen. Dock blev jag pang bom förkyld tidigt på förmiddagen. Ont i halsen, huvudvärk, snuvig och varmare i kroppen. Jag kände inte av det det minsta igår kväll när jag gick och la mig. Jag misstänker att det har med initieringen att göra. Kanske någon form av utrensning. Någon energi har rört om i grytan ordentligt :)
 
 

Nummer 2

Nyss fick jag den andra initieringen av Anna-Lena. 

Jag skriver mer om det imorgon :-)

Fredsduvan

Jag glömde fredsduvan!

I min förra meditation var det första jag såg en vit duva som kom flygande mot mig. Jag sträckte ut handen mot den och den satte sig på min hand. 

Duva: " Ta hand om ditt hus/ditt hem eller din familj. Min gåva till dig är att skapa dig en trygg omgivning." "Ägna dig åt konkreta saker för att få en fast grund att stå på." 

Känns som att det budskapet stämmer rätt bra :-) Jag kämpar för att få in tryggheten i mitt liv just nu. 


Källa: Djurens Språk - Solöga 



Andar som vandrar

Jag gjorde nyss ljuskroppsmeditationen. Och det jag upplevde denna gång var:
 
- En varm känsla i magen under hela meditationen
 
- En röst som sa: "Var ett ljus i världen"
 
- En röst som sa: "Andar som vandrar"
 
- En sångsnutt: "That is just somebody that I used to know. Somebody I used to know"
 
-En sångsnutt: "Hey I just met you, and this is crazy, but here´s my number, so call me maybe. So call me 
                        maybe"
 
Speciellt: "Somebody that I used to know" och "So call me maybe" upprepades flera gånger lite då och då på slutet. 
 
När jag avslutade meditationen kände jag ett kyligt vinddrag som lindade sig runt min hals. En behaglig kyla. Först tänkte jag att jag glömt stänga balkongdörren. Men den var stängd. Och hade det varit ett vanligt vinddrag hade jag förmodligen känt det i hela kroppen. Men det var bara runt halsen.
 
 

Äntligen!

Äntligen har jag fått hem min väggbonad! Och nu sitter den på väggen i min blivande meditationshörna :-)


Initiering 1

Igår kväll fick jag den första ljuskroppsinitieringen av Anna-Lena. Hon aktiverade mig i ljusnätverket och föreställde sig att mitt kronchakra öppnades. Detta är ett helande ljusnätverk av healing och beskydd. När jag sen behöver kraft kan jag bara tänka på ljusnätverket i ljuskroppshealingen så kommer jag i kontakt med detta stödjande och helande ljusnätverk. 
 
När Anna-Lena aktiverat ljusnätverket runt mig (och alla andra som var med i initieringen) så kallade hon på andevärlden, och kallar in dom i ljusnätverket, både änglar, andliga guider och de ljusväsen som vill stödja och hela gemenskapen och kärleken på jorden och mellan oss människor.
 
Hon fortsatte att föreställa sig att ljusnätverket lyste starkare och starkare och att vi är förenade. Vi är ett!
 
Initieringen pågick i ca 10 minuter. Och direkt den började kände jag en värme som spred sig i hela kroppen. Jag blev snabbt djupt avslappnad och väldigt trött! Så trött så jag knappt fick upp ögonlocken. Hela kroppen blev tung. Direkt efteråt gick jag och la mig och somnade på stört! Sov djupt hela natten och vaknade när klockan ringde klockan åtta. Då var jag fortfarande jättetrött och tungt avslappnad i kroppen. Jag visste inte hur jag skulle orka ta mig ur sängen! 
 
Det finns tre invigningar (initieringar) i den här kursen. Och en initiering innebär att Anna-Lena tänker på energin och för den vidare. Det känns som ett slags healing. 
 
Den första invigningen, initieringen är:
 

Första ljusaktiveringen, aktiverar din aura så att du lättare kan känna vägledningen från änglar och andliga guider.
 
Initiering till den gamla kunskapen genom den heliga geometrin som återknyter dig till den sjunde dimensionen.
 
Initiering som återknyter din ljuskropp till ljusenergifältet, som den ursprungligen skulle vara. 

Ljuskroppsmeditation

Nyss testade jag den första övningen Anna-Lena lagt upp i gruppen. Den kallas: "Ditt eget helande rum". En Ljuskroppsmeditation. Den här meditationen hjälper dig när du har kontakt med ljusvärlden och den ska du använda när du vill ta kontakt med ljusväsen. Med ljusväsen menas: änglarandliga guider och uppstigna mästare. De brukar kallas Ascended Masters på engelska och är en symbol för olika egenskaper de vill förmedla till människorna som vi kan tänkas behöva hjälp med. Det kan vara mästare från olika religioner eller helgon. 
 
Änglar däremot har aldrig varit människor utan de försöker höja ljuset i vår aura. Ju mer vi höjer ljuset i auran desto mer kan vi känna och se den andliga världen som lever i ljusdimensionerna. Man brukar säga att det finns ett oändligt antal världar och dimensioner och i denna meditation kommer du att skapa kontakt med ljusvärldar och andra dimensioner med mer ljus än vår värld. 
 
Min upplevelse av Ljuskroppsmeditationen:
 

Först kände jag att det pirrade i höger sida av huvudet. En närvaro. Sen såg jag mig själv ligga i en såssnipa av silver på en mjuk bädd av rosa bomull. Den gungade behagligt fram och tillbaka. Runt omkring mig fanns bara rymden. Sen svävade jag iväg uppåt omgiven av en ljusbubbla. Uppåt i rymden. Jag såg ett vackert kvinnoansikte. Hon log och hade mörkt uppsatt hår. Hon kändes bekant men ändå inte. Efter en stund hörde jag någon som sa: "Bedjan". Och lite senare någon som sa: "14". På slutet såg jag några gestalter som stod i en halvcirkel runt mig och min bubbla av ljus. Men det var så otydligt så jag kunde knappt urskilja något. Jag upplevde en känsla av glädje och lycka under nästan hela meditationen. Den känslan kom över mig direkt jag tänkte tanken att jag skulle göra meditationen :) Och glädjen fanns kvar ett tag efteråt. Jag blev även djupt avslappnad.
 
 
 
 
 
 

Ljuskroppshealing

Jag har gått med i en grupp som heter: Anna-Lenas Andliga. Det är mediumet och sierskan Anna-Lena Vikström som startat gruppen. Anna-Lena har bland annat en egen sida i tidningen Nära där hon hjälper människor att hitta borttappade saker. Hon har även en hel del kurser. 
 
Just nu planerar hon att göra en ny distanskurs i Ljuskroppshealing. Hon håller på att sammanställa informationen till kursen som kommer att innehålla flera olika områden, allt från Reiki till healing från ljusguider och ljuskroppen. 
 
Vi som är med på denna sida får gå kursen gratis så att hon ser hur den fungerar och om hon ska ta med den under sina distanskurser. 
 
Vi som är med behöver inte göra något speciellt, utan hon lägger upp övningar som dokument i den takt hon skriver dom och hon blir glad om vi ger henne lite feedback.
 
Om du som läser detta vill vara med, säg till mig så lägger jag till dig i gruppen :) 
 
 

Buddha väggbonad

Jag har planer på att göra en meditations/yogahörna i mitt sovrum. Jag har en perfekt alkov i ena hörnan av rummet, bredvid garderoberna mot fönstret. Idag har jag tagit första steget mot att inreda den. Jag har köpt en handmålad Buddha väggbonad från Indien :) Den ska jag sätta upp på väggen där. Längtar tills jag får hem den!! Lägger upp en bild på den nedan. Den är gjord av tyg och har måtten 113x75 cm. 
 
 
Jag får bra känslor av den. Jag gillar speciellt trädet bakom. Det känns som livet självt :) Bra energier!
 
 

RSS 2.0