Eterisk kristall healing

Jag är klar och godkänd med första delen :-) Jag fick ett väldigt fint omdöme som jag kommer att dela med mig av framöver :) 

Nu har jag börjat med andra delen: distanshealing. Jag är klar med min första klient imorgon. Lika intressant det! Klient nr 2 startar jag med på måndag. Jag tar denna del i ett lugnare tempo. 

Jag har fått sex initieringar av nio. Somnar fortfarande. 

Så nu har jag tillgång till 40 olika stenar.



Initiering 2 och 3

Initiering 2: där somnade jag relativt snabbt så upplevde inte så mycket.

Initiering 3: där hamnade jag i nån sorts djup dvala. Upplevde värme i ena örat och över låren. Kände även hur energi arbetade i mina handflator. På slutet hörde jag en bit ur en sång; wonderchild, everything comes to an end". Sen såg jag två handflator som fördes ihop. 

Eterisk Kristall Healing

Jag har nu healat tre personer. Med mig själv blir det fyra. 

Klient 1 har jag healat tre gånger. 
Klient 2 har jag healat två gånger. 
Idag fick jag en tredje bonusklient som ville prova på. Men han räknar jag inte in i min studie, utan jag tyckte det var intressant att prova på flera. Speciellt en manlig energi för att se hur det kändes :) 

Och alla kändes annorlunda! 

Plus att de jag healat flera gånger hade olika upplevelser varje gång. Och det hade jag med.

Väldigt intressant!!

De två kvinnligas energifält slutar ungefär 1 cm utanför kroppen medans den manligas energifält sträckte sig flera centimeter utanför kroppen! 

Jag har mejlat min lärare och frågat om detta men ej fått svar än. 

Under healingsessionen med mannen fick jag även upp budskap. 

Jag har healat mig själv tre dagar på rad och nu kan jag känna skillnad på stenarnas energier. Vissa känns lätta och sprittande glada, vissa växer till en tennisbolls storlek och sprakar av elektrisk laddning och vissa känns tyngre med stickande känsla. 

Detta är så roligt och intressant!!!



RSS 2.0